Your hotspot in your world

Project in de kijker La Rive

Your life, your luxury

Kies voor een luxueus leven, in een elegant en prachtig appartement in Knokke. Het beste van de kust vindt u in Knokke. En het beste van Knokke ontdekt u in La Rive, het nieuwe luxeappartementencomplex vlakbij het Casino. Bovendien kan u bij La Rive opteren voor extra diensten naar wens. U vindt hier wat u altijd al heeft gewild: uitmuntendheid.

Meer info
home slider La Rive

Voor een leven in

Project in de kijker Lindbergh Hardelot

Perfecte balans

In je droomappartement wonen is meer dan enkel de meest hoogstaande bouwmaterialen en afwerking kiezen. Lindbergh is daarin voorbeeldig, maar het biedt ook nog zoveel meer.

Meer info
home slider Lindbergh Hardelot

Strandresidentie Cadzand

Project in de kijker Strandresidentie

Puur genot

De innovatieve architectuur van Strandresidentie, uitgetekend door het gereputeerde architectenbureau Arcas, schenkt aandacht aan de weidse uitzichten op de maritieme en groene omgeving van het natuurlijke stijlvolle Cadzand-Bad. Dit wordt gekoppeld aan veel lichtinval door een optimale ruimtelijke invulling.

Laat u verrassen door de ruime terrassen, zowel aan zee als landzijde, waardoor u kan genieten van zowel zicht als zon.

Meer info
home slider Strandresidentie
100 jaar compagnie

EEN REVOLUTIONAIRE KIJK OP DE RUIMTELIJKE ORDENING VAN HET ZOUTE

100 jaar compagnie ONTSTAANSGESCHIEDENIS

Op 1 mei 1908 sticht de familie Lippens de Compagnie Het Zoute. Diverse leden van deze familie behoren tot de oprichters.

De dagelijkse leiding is in handen van twee neven: Raymond en Maurice Lippens. De naam van de onderneming gaat terug naar een streekeigen naam, die rechtstreeks verwijst naar de schorren, namelijk een "zoute schorre".

Meer info
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan