ontspanning

Agent de support client expérimenté

Knokke-Heist

Agent de support client expérimenté

De afgelopen kwarteeuw is ons werkterrein uitgedijd van Knokke naar Hardelot, Cadzand en Zeeland. Sinds een paar jaar zijn we ook het binnenland ingetrokken waar we eveneens zoeken naar plaatsen met een hoge intrinsieke waarde, bv. ligging aan een park, aan het water…

Om die reden zijn we op zoek naar een ervaren klantenbegeleider die het als zijn/haar taak ziet om de klant bij te staan en te adviseren waar nodig.

Bij ons is de klantenbegeleider het eerste aanspreekpunt van de klant, maar bepaalt hij/zij ook mee het afwerkingspakket, geeft feedback op nieuwe ontwikkeling en dit alles vanuit de specifieke kennis opgedaan door het nauwe contact met de kopers.

Eénmaal de verkoop afgesloten is, word je als klantenbegeleider aangesteld om de kopers bij te staan in de afwerking van hun woning of appartement. Om dit mogelijk te maken zal je een goed contact opbouwen met de verschillende leveranciers naar wie de eindklanten worden doorverwezen voor het kiezen van parket, keuken, vloeren enz. Samen met de projectleider zorg je voor een compleet dossier. De verschillende meer- of minderwerken hou je consequent bij voor een juiste afrekening nadien. De projectleider met wie nauw wordt samengewerkt zal instaan voor de uiteindelijke uitvoering, deze sta je bij tijdens de voorlopige oplevering. 

Dit alles met als doel om de klant een uitmuntende service aan te kunnen bieden en hem bij te staan in de realisatie van zijn droomwoning. 

Appliquer maintenant!