ontspanning

Responsable du marketing avec une expérience digitale

Knokke-Heist

Responsable du marketing avec une expérience digitale

Om ons team in Knokke-Heist te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde Marketing verantwoordelijke met digitale ervaring, bij voorkeur in de vastgoedsector.

Jij bent voornamelijk verantwoordelijk voor het digitale luik van de communicatie: website, sociale media & CRM (Hubspot). In een bredere context ben je ook verantwoordelijk voor de opvolging, coördinatie en mede-uitvoering van de marketingplannen om het merk “Compagnie Het Zoute” verder te ontwikkelen in alle landen waar het actief is. Je bent ook flexibel om bij te springen om andere marketingactiviteiten tot een goed einde te brengen, wanneer nodig.

Je wordt aangestuurd en gecoached door een senior marketeer. De bedoeling is dat je groeit en meer verantwoordelijkheden opneemt met de tijd zodat de senior marketeer geleidelijk aan meer verantwoordelijkheden aan jou kan afstaan. Je hebt key stakeholders intern, zoals onze projectontwikkelaars, en extern, zoals onze communicatie & media agentschappen, makelaars en architecten, in binnen- en buitenland.

Appliquer maintenant!