Les Avocettes
Les Avocettes

Schattige, perfect afgewerkte rijhuisjes waarvan 2 half-open, zeer rustig gelegen in het groen maar op wandelafstand van het strand en het commerciële centrum. 

Dit project is momenteel in volle voorbereiding. Meer informatie is dus nog niet beschikbaar. Zet u op de pré sales lijst door onderaan deze pagine het formulier in te vullen en u wordt bij start van de verkoop meteen op de hoogte gebracht.

De render is een impressie van het gebouw - onderhevig aan wijzigingen.

Localisation

Allée des Avocettes
Hardelot

Voir la localisation

A vendre

  • 0 % vendu
  • 10 Maisons

Traits

  • Emplacement calme près de la plage
  • finition parfaite
Les Avocettes

+Voir

1 Images

Les Avocettes

Situation et environnement

Hardelot ligt aan de Franse Opaalkust, gekend om zijn natuur en ruige kustlijn. Op een 20-tal minuten van Le Touquet en Boulogne-sur-Mer ligt het badstadje centraal om tal van uitstappen te doen. Via de E40 geraak je vlot in Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel. Ook Parijs en Rijsel zijn makkelijk te bereiken. Hardelot-Plage biedt maar liefst drie kilometer fijne zandstranden. Maar dat is niet alles: de groene omgeving met bossen en duinen is een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. De charmante dorpskern is gezellig en authentiek en bevindt zich op wandelafstand van jouw droomappartement

Compagnie het Zoute N.V.

Siège social et administration:

Prins Filiplaan 53
8300 Knokke-Heist

T: +32 50 62.11.11 F: +32 50 60.04.73

E: cie@zoute.be

Envoyez-nous un message

Renouveler
Ce site utilise des cookies pour faciliter votre navigation sur ce site. En savoir plus Continuer