Genieten te midden van de natuur in Cadzand-Bad

Duinhof Oost

In navolging van het succes van Duinhof Zuid werd aan de overzijde, aan de voet van de duinen, een project gebouwd van 29 woningen en 60 appartementen verdeeld over drie gebouwen. Dit project werd gerealiseerd in samenwerking met onze Nederlandse partners Bax & Van Kranenburg en met als aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen.

Ook hier kan men van een succes spreken: het project is op minder dan twee jaar tijd volledig uitverkocht. De woningen en appartementen van het eerste gebouw zijn volledig afgewerkt en opgeleverd. De overige twee gebouwen zullen nog voor de zomer van 2017 opgeleverd worden.

Locatie

Vlamingpolderweg 2
Cadzand

Bekijk de ligging

Te koop

  • 60 appartementen
  • 29 woningen
  • 100 % Verkocht

Voorzieningen

  • vlakbij zee en strand
  • groen karakter met waterpartijen
  • aandacht voor de weidse uitzichten door de grote raampartijen
  • afwerking met kwaliteitsmaterialen
Duinhof Oost

+Bekijk

11 foto's

Duinhof Oost

+Bekijk

11 foto's

Duinhof Oost

+Bekijk

11 foto's

Genieten te midden van de natuur in Cadzand-Bad

Duinhof Oost

+Bekijk

11 foto's

Duinhof Oost

+Bekijk

11 foto's

Duinhof OostDuinhof OostDuinhof OostDuinhof OostDuinhof OostDuinhof OostDuinhof OostDuinhof OostDuinhof OostDuinhof OostDuinhof Oost

Ligging & omgeving Het beste wat de Zeeuwse kust te bieden heeft

Het prachtige brede zandstrand van Cadzand-Bad geldt als één van de mooiste stranden van Nederland en weet het hele jaar door te bekoren. Hier treft u het beste aan wat de Zeeuwse kust te bieden heeft. Land en zee bieden een grote variatie aan van recreatiemogelijkheden: van kitesurfen, strandzeilen en stuntvliegeren tot heerlijk ongestoord fietsen of wandelen over de onberispelijke fiets- en wandelpaden langs de vele natuurgebieden.

Het laat ook een zucht van de Bourgondische levensstijl van de zuiderburen voelen. De vele (sterren-) restaurants in de regio nodigen uit tot een smaakvolle ontdekkingstocht. Zin in een vleugje cultuur? Historische steden met pracht en praal als Middelburg, Gent en Brugge bevinden zich in de buurt. Ook om te shoppen hoeft u helemaal niet ver te gaan want Cadzand-Bad heeft haar eigen commercieel centrum en ook Sluis en Knokke-Heist zijn vlakbij.   

Tussen de fraaie duinen en het ongerepte polderlandschap van Cadzand-Bad, ligt Duinhof Oost. Hier zult u genieten van rust, ruimte en comfort.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan