Luxe vakantie appartementen & huizen Cadzand-Bad

www.duinhofholidays.nl
Duinhof Holidays

Duinhof Holidays is een ervaren verhuurkantoor en verhuurt vakantiewoningen en vakantieappartementen in Cadzand-Bad, Zeeland. Wij onderscheiden ons door de uitgebreide en excellente hotel service die wij bieden, kwaliteit en de persoonlijke benadering. Wij stellen ons ten doel u een heerlijke ontspannen vakantie te bezorgen. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste medewerkers die uit de directe omgeving van Cadzand afkomstig zijn en u er graag alles over vertellen. Wij staan voor u klaar in woord en daad en helpen u graag uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Duinhof Holidays wordt gerund in samenwerking met Compagnie Het Zoute, Immo De Nijs en Dedobbelaere makelaars.

Locatie

Boulevard de Wielingen 6-8
Cadzand

Bekijk de ligging

Voorzieningen

  • Verschillende type appartementen & woningen
  • Standaard inventarispakket: glaswerk, servies,...
  • Volledig ingerichte keuken
  • Tuin, balkon met duin of zeezicht
  • Gratis draadloos internet
  • 1 parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder
Duinhof Holidays

+Bekijk

17 foto's

Duinhof Holidays

+Bekijk

17 foto's

Duinhof Holidays

+Bekijk

17 foto's

Luxe vakantie appartementen & huizen Cadzand-Bad

Duinhof Holidays

+Bekijk

17 foto's

Duinhof Holidays

+Bekijk

17 foto's

Duinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof HolidaysDuinhof Holidays

Ligging & omgeving Een zalig rustgevend gevoel

Vlakbij het strand en de zee, aan de voet van duinen gelegen, vormt Duinhof een luxe oase van rust, ruimte en comfort. Een vakantie in Zeeland, of beter nog Zeeuws-Vlaanderen, begint in het Land van Cadzand. Het mondaine, natuurlijk stijlvolle Cadzand-Bad, het Middeleeuwse ringdorp Cadzand-Dorp en het pittoreske wallendorp Retranchement bieden iedere gast wat wils.

Strand, zee en duinen zijn onmiskenbaar de kenmerken van Cadzand. Daarnaast biedt de regio uitgestrekte polders met ongerepte natuurgebieden waar vele vogelsoorten broeden en fourageren. Natuurgebieden zoals ’t Zwin, de Zwarte Polder en Cletemspolder laten West-Zeeuws-Vlaanderen van haar beste kant zien. Veel van de gebieden zijn ook alleen of met een gids te bezoeken.

Typerend voor het Zeeuwse landschap zijn de dijken met hoge bomen, de verborgen kreken, de oneindige landweggetjes met oude knotwilgen, de natte graslanden, de Spaanse forten en de vestingwerken. Met het fietsknooppuntensysteem en de vele routes van de VVV kunt u de streek in uw eigen tempo, op uw eigen manier ontdekken.

In Zeeuws-Vlaanderen kunt u zeven dagen per week uitgebreid winkelen, Bourgondisch tafelen en urenlang genieten op gezellige terrasjes. Dit Landje Apart heeft een gevarieerd aanbod aan winkels en markten. In de boetieks vindt u kleding van de meest prestigieuze merken, vaak net iets anders dan in de rest van Nederland.

De streek staat ook bekend om lekkernijen van eigen bodem. De chef-koks scheppen er letterlijk en figuurlijk graag mee op! Naast Sergio Herman, zijn andere sterrenkoks van naam in de regio Edwin Vinke van De Kromme Watergang en Francois de Potter van La Trinité. Zeeuws-Vlaanderen heeft warempel de meeste sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking, en er is nog meer te kiezen! De vele cafés, restaurants en niet te vergeten de gezellige strandpaviljoens maken een bezoek compleet.