Bruisend Blankenberge

www.thepavilion.be
Pavilion

Een prachtig appartement aan de kust. Geen typisch appartementsblok maar een beperkt aantal wooneenheden in een uitgestrekte tuin. Kwalitatieve materialen, een perfecte afwerkingsgraad. Grote raampartijen en een ruim terras waar je ten volle van de groene omgeving kunt genieten.

Een bruisende stad, de zee en tal van recreatiemogelijkheden op wandelafstand. Onbetaalbaar? Gelukkig niet.

Waar en wanneer kon je nog eens volledig tot rust komen? Zalig nietsdoen en tijd nemen voor jezelf en je gezin. En dat met een van de mooiste wonderen van de natuur, op slechts enkele minuten van je deur. The Pavilion biedt het beste van twee werelden. Ontspanning of ultieme rust, afgewisseld door actieve en sociale momenten. Een plek om alleen te zijn, of samen met geliefden te klinken op het leven.

Locatie

Maurice Devrientlaan 53
Blankenberge

Bekijk de ligging

Te koop

  • 100 % verkocht
  • 38 appartementen

Voorzieningen

  • Hoogstaande, eigentijdse, duurzame afwerking
  • Ruime terrassen
  • Groene omgeving
  • Kwaliteitsvolle volledig uitgeruste badkamer
The Pavilion

+Bekijk

19 foto's

The Pavilion

+Bekijk

19 foto's

The Pavilion

+Bekijk

19 foto's

Het beste van twee werelden

The Pavilion

+Bekijk

19 foto's

The Pavilion

+Bekijk

19 foto's

The PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe PavilionThe Pavilion

Ligging & omgeving Een paviljoen in het groen

Blankenberge bruist. De Belle Epoque-stad heeft nog steeds de bravoure van weleer. Struin door de gezellige oude binnenstad of relax in een van de hippe beachbars. Ook op cultureel vlak valt hier heel wat te beleven. Wat nog? De vernieuwde pier is een echte eyecatcher en uniek aan de Belgische kust. En dat op minder dan een uur van Gent en 20 minuutjes van Brugge. Geen wonder dat deze stad razend populair is.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan