Duinhof Zuid

Het appartementencomplex Duinhof is ideaal om de drukte van het dagelijkse leven te ruilen voor een zalig rustgevend gevoel. Duinhof komt tot stand aan de voet van de duinen in Cadzand. Aan de achterzijde ligt de Noorddijk met aansluitend het ongerepte polderlandschap. Vooraan zijn er het strand en de Noordzee met een steeds wisselend schouwspel. Via de duinen liggen de verrassend brede witte zandstranden slechts enkele minuten ver. Alle denkbare faciliteiten van de badplaats liggen op wandelafstand. De tuinen waaraan de gebouwen liggen, zijn harmonieus opgevat naar kleur en materiaal. Zo kunnen de bewoners ongestoord genieten van de groenrijke omgeving en het unieke duinenlandschap. Er is consequent gekozen voor een hoogwaardige afwerkingsgraad en het toepassen van natuurlijke materialen, dit zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde van de gebouwen. Elk appartement beschikt over een complete keukenopstelling en luxe badkamer. Thermische en akoestische isolatie voldoen aan de strengste actuele voorschriften, een garantie voor hoogstaand wooncomfort in alle seizoenen.

Locatie

Boulevard de Wielingen 7B
4506 JH Cadzand, Nederland

Bekijk de ligging

Te koop

  • 100 % Verkocht
  • 69 appartementen

Voorzieningen

  • afwerking met kwaliteitsmaterialen
  • aandacht voor de weidse uitzichten door de grote raampartijen
  • groene omgeving
  • vlakbij zee en strand
Duinhof Zuid

+Bekijk

11 foto's

Duinhof Zuid

+Bekijk

11 foto's

Duinhof Zuid

+Bekijk

11 foto's

Onthaasten in Cadzand-Bad

Duinhof Zuid

+Bekijk

11 foto's

Duinhof Zuid

+Bekijk

11 foto's

Duinhof ZuidDuinhof ZuidDuinhof ZuidDuinhof ZuidDuinhof ZuidDuinhof ZuidDuinhof ZuidDuinhof ZuidDuinhof ZuidDuinhof ZuidDuinhof Zuid

Ligging & omgeving Onthaasten in Cadzand-Bad

Cadzand is geschiedkundig één van de oudste nederzettingen van Zeeuws-Vlaanderen. Het lag op een eiland nabij het Zwin. Midden de twintigste eeuw ontstond Cadzand-Bad. De stranden vloeien over in de natuur gebieden van het Zwin en de Zwarte Polder. Cadzand weet het ganse jaar door te bekoren met zijn prachtige brede zandstranden. Het is de ideale plek om heerlijk uit te waaien. In de zomer ontpopt Cadzand zich tot een aantrekkelijke badplaats voor alle leef tijden en smaken. Het strand laat bij eb echte fossiele haaientanden ontdekken, miljoenen jaren oud, en zomaar voor het oprapen. Ze zijn gegeerd om er hangers van te maken. Cadzand laat ook een zucht van de Bourgondische levensstijl en de gezelligheid van de zuiderburen voelen. (Sterren) restaurants en andere culinaire hoogtepunten liggen hier rijkelijk verspreid en nodigen uit voor een smaakvolle ontdekkingstocht. Op slechts honderd meter van het strand, aan Boulevard de Wielingen, ontstaat het domein Duinhof. Dit unieke project past naadloos in de omgeving, u kunt hier heerlijk tot rust komen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan