Strandresidentie, puur genot

appartementen van project Strandresidentie in de avond met uitzicht op de duinen van Cadzand

Gelegen in de duinen, aan één van de mooiste zandstranden van Nederland, verrijzen binnenkort 62 woonappartementen, overwegend met frontaal zeezicht.

De innovatieve architectuur van Strandresidentie, uitgetekend door het gereputeerde architectenbureau Arcas, schenkt aandacht aan de weidse uitzichten op de maritieme en groene omgeving van het natuurlijke stijlvolle Cadzand-Bad. Dit wordt gekoppeld aan veel lichtinval door een optimale ruimtelijke invulling.

Laat u verrassen door de ruime terrassen, zowel aan zee als landzijde, waardoor u kan genieten van zowel zicht als zon.

Locatie

Boulevard de Wielingen
Cadzand

Bekijk de ligging

Te koop

  • 62 appartementen
  • 100 % Verkocht

Voorzieningen

  • 32 appartementen met frontaal zeezicht
  • Aandacht voor de weidse uitzichten door grote raampartijen
  • Afwerking met topmaterialen
  • Gerenommeerde architect Arcas
Strandresidentie

+Bekijk

48 foto's

Strandresidentie

+Bekijk

48 foto's

Strandresidentie

+Bekijk

48 foto's

Laat u verrassen

Strandresidentie

+Bekijk

48 foto's

Strandresidentie

+Bekijk

48 foto's

StrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentieStrandresidentie

Ligging & omgeving De noordzee en het strand op enkele passen

Cadzand-Bad, centraal in de Zwinregio, biedt als geen ander de troeven aan die het gebied ondertussen wereldvermaard hebben gemaakt: natuur, cultuur, savoir vivre en gastronomie.
Strandresidentie ligt letterlijk op een droomlocatie, want zeg nu zelf, in welke badplaats vindt u het strand en de zee nog zo vlakbij uw appartement?

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan