Doen wat je wilt wanneer je wilt

www.lindbergh-hardelot.eu
appartementen van project Lindbergh Hardelot, voorzien van een witte gevel, veel ramen en rode dakpannen

In je droomappartement wonen is meer dan enkel de meest hoogstaande bouwmaterialen en afwerking kiezen. Lindbergh is daarin voorbeeldig, maar het biedt ook nog zoveel meer.

Lindbergh biedt jou, je gezin en je naasten alles wat je zou kunnen nodig hebben voor een perfect evenwichtig leven. Doen wat je wilt, of misschien zelfs helemaal niks doen… Met Lindbergh beslis jij.

Avontuurlijke wandelingen in het prachtige bos, ontspanning aan de mooie zandstranden of gewoon een dagje genieten met je familie. De mogelijkheden van Lindbergh zijn legio.

Locatie

27 Rue des Anglais
62152 Hardelot-Plage

Bekijk de ligging

Te koop

  • 100 % verkocht
  • 2 winkelruimtes
  • 23 appartementen

Voorzieningen

  • Een zonnig terras per appartement
  • Grote raampartijen voor weidse zichten
  • Kwaliteitsvolle volledig uitgeruste badkamer
  • Moderne, volledig uitgeruste keuken
  • Hoogstaande, eigentijdse, duurzame afwerking
Lindbergh Hardelot

+Bekijk

44 foto's

Lindbergh Hardelot

+Bekijk

44 foto's

Lindbergh Hardelot

+Bekijk

44 foto's

Aan u de keuze ...

Lindbergh Hardelot

+Bekijk

44 foto's

Lindbergh Hardelot

+Bekijk

44 foto's

Lindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh HardelotLindbergh Hardelot

Ligging & omgeving Omringd door natuur

Als je tijd doorbrengt in de drukte van de stad, verdien je net zoveel tijd in de rust van de natuur. Hardelot-Plage ligt aan de kust en biedt maar liefst 3 kilometer fijne zandstranden. Maar dat is nog lang niet alles: er zijn ook bossen en velden waar je heerlijk kunt gaan wandelen. Die unieke combinatie van zee en platteland is zeldzaam en een echte buitenkans. Of je nu het zand tussen je tenen wilt voelen, de unieke geur van de zee wilt opsnuiven of wilt kuieren door groene natuurpracht en de vogels horen fluiten: dit is waar je thuishoort. Alles is aanwezig, jij kiest gewoon het juiste evenwicht voor jou.