Where sea & nature meet

www.rubanbleu.eu
Appartementen te koop

Nergens vind je de unieke combinatie tussen platteland en kust als in Hardelot. Het vormde de inspiratie voor de nieuwste realisatie van Compagnie Immobilière d’Hardelot, Ruban Bleu. Jouw droomappartement aan de Opaalkust. Hardelot
is een charmant kuststadje te midden van een indrukwekkend natuurgebied. Omgeven door zoveel natuurpracht en op 100 meter van de zee is Ruban Bleu een baken van rust. De ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten of uitstappen. Mooie, brede zandstranden nodigen uit tot heerlijke avondwandelingen. De natuur is hier op haar mooist en heeft zoveel te bieden. Op je grote terras heb je een eindeloos zicht op het binnenland. De pracht van de omgeving en het ruisen van de zee bezorgen je het ultieme vakantiegevoel.

Voor de architectuur van Ruban Bleu deed Compagnie Immobilière d’Hardelot een beroep op het gerenommeerde bureau Arcas. Zij zorgden voor een hedendaags en stijlvol ontwerp dat helemaal past bij de natuurlijke ligging. Het ontwerp schenkt veel aandacht aan de weidse uitzichten op de maritieme en prachtige groene omgeving. Op je ruime terras heb je een panoramisch zicht op het natuurgebied. De grote raampartijen zorgen voor een zee aan licht in je interieur. Voor de afwerking wordt enkel gewerkt met topmaterialen en een hoogstaande afwerking. Ook dat is luxe.

 

20 APPARTEMENTEN

2 APPARTEMENTEN
1 slaapkamer : 56,69 m²

12 APPARTEMENTEN
2 slaapkamers: entre 66,72 m² & 72,82 m²

4 APPARTEMENTEN
2 slaapkamers + alkoof : 80,49 m²

2 APPARTEMENTEN
3 slaapkamers :128,13 m²

 
 
 

Locatie

Avenue Winston Churchill
62152 Hardelot

Bekijk de ligging

Te koop

  • 100 % verkocht
  • 20 appartementen

Voorzieningen

  • Hoogwaardige afwerkingsgraad
  • Grote raampartijen
  • Panoramisch zicht op de omgeving
  • Tijdloos en elegant
  • Gerenommeerde architectenbureau Arcas
Ruban Bleu Hardelot

+Bekijk

3 foto's

Ruban Bleu Hardelot

+Bekijk

3 foto's

Ruban Bleu Hardelot

+Bekijk

3 foto's

Ruban Bleu HardelotRuban Bleu HardelotRuban Bleu Hardelot

Ligging & omgeving De natuur op haar mooist

Hardelot ligt aan de Franse Opaalkust, gekend om zijn natuur en ruige kustlijn. Op een 20-tal minuten van Le Touquet en Boulogne-sur-Mer ligt het badstadje centraal om tal van uitstappen te doen. Via de E40 geraak je vlot in Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel. Ook Parijs en Rijsel zijn makkelijk te bereiken. Hardelot-Plage biedt maar liefst drie kilometer fijne zandstranden. Maar dat is niet alles: de groene omgeving met bossen en duinen is een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. De charmante dorpskern is gezellig en authentiek en bevindt zich op wandelafstand van jouw droomappartement.