Loof
Loof

TOEKOMSTIGE ONTWIKKELING

LOOF is een gemengd project waar Kortrijkzanen zullen kunnen ontspannen, wonen en werken. Binnenkort zal je hier meer informatie vinden over de toekomstige ontwikkeling.

Onze Vlaamse centrumsteden hebben heel wat verouderde sites die het potentieel hebben om bruisende nieuwe woonwijken te worden. We zijn verheugd dat we met het bestuur van AZ Groeninge tot een overeenkomst zijn gekomen om deze site een nieuw leven te geven. Het is een toplocatie in een van de mooiste wijken van Kortrijk, met bovendien een prachtige parktuin die we in het project willen integreren.

– Joris Vrielynck, CEO van Compagnie Het Zoute

Meer info: loof.be

Locatie

Loofstraat 43
Kortrijk

Bekijk de ligging

Te koop

  • Kortrijk
  • Mix van wonen, werken & ontspannen

Voorzieningen

  • Binnenkort meer informatie
Loof

+Bekijk

3 foto's

Loof

+Bekijk

3 foto's

Loof

+Bekijk

3 foto's

LoofLoofLoof

Ligging & omgeving

Ruimte, erfgoed en een buitengewoon strategische ligging. Het zijn maar enkele van de troeven die LOOF bijzonder maken. 

De voormalige ziekenhuissite AZ Groeninge is vandaag nog een desolate plek, maar biedt enorm veel potentieel voor de toekomst. Wie aan de toekomst wil bouwen, moet vandaag beginnen. De site wordt in overleg met de stad getransformeerd tot LOOF: een gemengd project waar Kortrijkzanen zullen kunnen ontspannen, wonen en werken.

LOOF is centraal gelegen langsheen de Doorniksewijk, een drie kilometer lange as die de perfecte verbinding vormt tussen het centrum van de stad, de stationsomgeving en Hoog Kortrijk. Door die strategische ligging is de Doorniksewijk uitgegroeid tot een levendige invalsweg met een brede mix van stedelijke functies: wonen, gespecialiseerde kleinhandelszaken, horeca, kantoren, diensten,…

Compagnie het Zoute N.V.

Maatschappelijke zetel en administratie:

Prins Filiplaan 53
8300 Knokke-Heist

T: +32 50 62.11.11 F: +32 50 60.04.73

E: cie@zoute.be

www.compagniezoute.be

Stuur ons een bericht

Vernieuwen