Escape the ordinary

oscarwildehardelot.be
Gebouw

Tussen le Touquet en Boulogne-sur-mer ligt een parel verscholen. Deze charmante, authentieke en familiale badstad vormt de ideale locatie voor Oscar Wilde, een nieuwe realisatie van Compagnie Immobilière d'Hardelot. Met zicht op groen rondom, glijdt de drukte van de stad zo van je af. De ruime appartementen zijn zo ingedeeld dat je optimaal van de omgeving kunt genieten. Oscar Wilde is jouw uitvalsbasis voor lange wandelingen, gezapige fietstochten, spannende tennismatchen en uitdagende golfpartijtjes. 

Voor de architectuur van Oscar Wilde werkte de Compagnie Immobilière d'Hardelot samen met het gerenomeerde bureau Arcas. Zij zorgden voor een modern en stijlvol ontwerp dat helemaal past bij de natuurlijke ligging. Het ontwerp schenkt veel aandacht aan de weidse uitzichten rondom. De ruime terrassen bieden een panoramisch zicht en de grote raampartijen zorgen voor een zee aan licht in je interieur. Voor de afwerking wordt gewerkt met duurzame materialen en een hoogstaande afwerking. Zorgeloos genieten!

Locatie

27, rue des Anglais
62152 Hardelot Plage

Bekijk de ligging

Te koop

  • Hardelot
  • 100 % verkocht
  • 28 Appartementen

Voorzieningen

  • Dichtbij het strand
  • Prachtig gelegen tussen de duinen
  • Gerenomeerd architectenbureau
  • Panoramische zichten
  • Ruime terrassen
Oscar Wilde

+Bekijk

7 foto's

Oscar Wilde

+Bekijk

7 foto's

Oscar Wilde

+Bekijk

7 foto's

Live! Live the wonderful life that is on you!

Oscar Wilde

+Bekijk

7 foto's

Oscar Wilde

+Bekijk

7 foto's

Oscar WildeOscar WildeOscar WildeOscar WildeOscar WildeOscar WildeOscar Wilde

Ligging & omgeving Wandelparadijs, sportplezier en pal in de natuur

Om er even helemaal uit te zijn, hoef je het niet altijd ver te zoeken. In Hardelot waan je je instant op vakantie. Dankzij de unieke ligging tussen de duinen en het platteland biedt Oscar Wilde de ideale ontspanning aan het jachtige leven. Je kunt er zalig relaxen, of net tot rust komen door sportieve activiteiten in de natuur. De nabijheid van het authentieke centrum van Hardelot is een extra pluspunt. Geniet van een aperitiefje op één van de gezellige terrasjes of ontdek de vele charmante winkeltjes die Hardelot rijk is. 

Compagnie het Zoute N.V.

Maatschappelijke zetel en administratie:

Prins Filiplaan 53
8300 Knokke-Heist

T: +32 50 62.11.11 F: +32 50 60.04.73

E: cie@zoute.be

www.compagniezoute.be

Stuur ons een bericht

Vernieuwen