Omgeven door groen en duinen

Catsant

Villa appartementen Catsant is perfect gelegen halverwege de bekende Boulevard de Wielingen op 150m van het strand. 

Kenmerkend voor Catsant zijn de lichtovergoten ruimtes en terrassen die zorgen voor een perfecte connectie met de rustgevende groene omgeving. 

Dit project is momenteel in volle voorbereiding. Meer informatie is dus nog niet beschikbaar. Zet u op de pré sales lijst door onderaan deze pagina het formulier in te vullen en u wordt bij start van de verkoop meteen op de hoogte gebracht.

De render is een impressie van het gebouw - onderhevig aan wijzigingen.

Locatie

Boulevard de Wielingen 24
Cadzand

Bekijk de ligging

Te koop

  • Cadzand
  • 14 appartementen

Voorzieningen

  • Panoramische zichten over de natuur
  • Ruime terrassen
  • Zonovergoten leefruimtes
Catsant

+Bekijk

4 foto's

Catsant

+Bekijk

4 foto's

Catsant

+Bekijk

4 foto's

Omgeven door groen en duinen

Catsant

+Bekijk

4 foto's

CatsantCatsantCatsantCatsant

Ligging & omgeving Geniet van wat Cadzand-Bad te bieden heeft

Het prachtige brede zandstrand van Cadzand-Bad geldt als één van de mooiste stranden van Nederland en weet het hele jaar door te bekoren. Hier treft u het beste aan wat de Zeeuwse kust te bieden heeft. Land en zee bieden een grote variatie aan van recreatiemogelijkheden: van kitesurfen, strandzeilen en stuntvliegeren tot heerlijk ongestoord fietsen of wandelen over de onberispelijke fiets- en wandelpaden langs de vele natuurgebieden.

Het laat ook een zucht van de Bourgondische levensstijl van de zuiderburen voelen. De vele (sterren-) restaurants in de regio nodigen uit tot een smaakvolle ontdekkingstocht. Zin in een vleugje cultuur? Historische steden met pracht en praal als Middelburg, Gent en Brugge bevinden zich in de buurt. Ook om te shoppen hoeft u helemaal niet ver te gaan want Cadzand-Bad heeft haar eigen commercieel centrum en ook Sluis en Knokke-Heist zijn vlakbij.   

Tussen de fraaie duinen en het ongerepte polderlandschap van Cadzand-Bad, ligt Catsant. Hier zult u genieten van rust, ruimte en comfort.

Compagnie het Zoute N.V.

Maatschappelijke zetel en administratie:

Prins Filiplaan 53
8300 Knokke-Heist

T: +32 50 62.11.11 F: +32 50 60.04.73

E: cie@zoute.be

www.compagniezoute.be

Stuur ons een bericht

Vernieuwen