La Balade des Avocettes
La Balade des Avocettes
La Balade des Avocettes

La Balade des Avocettes omvat tien koppelwoningen, elk voorzien van drie slaapkamers, een badkamer en een zuidwestengerichte privétuin met terras. Je hebt keuze uit acht rijhuizen op een perceel van zo’n 160 m2 en twee half open huizen op een perceel van 250 m2. 

La Balade des Avocettes is de perfecte uitvalsbasis om Hardelot en de bredere regio te ontdekken. Je vakantiewoning ligt in de gelijknamige Allee des Avocettes, een charmant doodlopend straatje, grotendeels omringd door een golvend groen landschap. De natuur is nadrukkelijk aanwezig, terwijl alle voorzieningen vlakbij zijn. Het centrum ligt op amper 350 m, het strand op nog geen 400 m. Bovendien wordt de omgeving maximaal opgenomen in de architectuur.

Je woning is voorzien van een prachtige, zuidwestengerichte privétuin met terras die in het verlengde ligt van de leefruimte. De uitgelezen plek om in alle rust na te genieten van een dagje strand, wandelen of sporten. Een aperitiefje bij de hand, de warme gloed van de namiddagzon op je gezicht: meer heb je niet nodig.

En ook binnen geniet je van het hoogste comfort. Elke woning beschikt over drie slaapkamers en een badkamer, en is stijlvol afgewerkt. Het resultaat is een woning in totale harmonie met de natuur, waar ontspanning troef is.

Wens u meer informatie over dit project?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

*De renders zijn impressies van het gebouw - onderhevig aan wijzigingen.

Locatie

Allée des Avocettes
Hardelot

Bekijk de ligging

Te koop

  • Hardelot
  • 10 Woningen

Voorzieningen

  • - Luxueuze afwerking met de nadruk op natuurlijke materialen
  • - Familiale omgeving met privétuin en terras
  • - Vlakbij het strand en dorpscentrum
  • - Rustige ligging in doodlopende straat
  • - Zicht op de duinen
La Balade des Avocettes

+Bekijk

6 foto's

La Balade des Avocettes

+Bekijk

6 foto's

La Balade des Avocettes

+Bekijk

6 foto's

La Balade des Avocettes

+Bekijk

6 foto's

La Balade des Avocettes

+Bekijk

6 foto's

La Balade des AvocettesLa Balade des AvocettesLa Balade des AvocettesLa Balade des AvocettesLa Balade des AvocettesLa Balade des Avocettes

Ligging & omgeving

In Hardelot ervaar je de perfecte mix tussen strand, natuur en cultuur. Je kunt er zalig nietsdoen, maar ook tot rust komen dankzij talloze sportieve activiteiten. Dit authentiek kuststadje nestelt zich aan de Franse Opaalkust, op een half uurtje van Le Touquet en Boulogne-sur-Mer. De locatie is werkelijk uniek: strand, duinen en bossen vloeien er naadloos over in elkaar. De badplaats is omgeven door een groot duingebied dat overgaat in een uitgestrekt domaniaal bosmassief. Via bewegwijzerde paden kan je urenlang ronddwalen. Bovendien tref je er met de Golf Les Pins en Golf Les Dunes twee van de mooiste golfparcours uit de streek aan. De ene dag bespeel je er de greens in een glooiend landschap, de andere dag leef je je actief uit aan het strand. Van strandzeilen, kite- en windsurfen tot catamaranzeilen en garnaalvissen: Hardelot-Plage is een waar paradijs voor watersporters. Genoeg uitgewaaid? Trek het charmante centrum in en vlij je neer op een terras, bezoek de wekelijkse markt of pik een openluchtconcert mee. Hier is alles aanwezig voor een onbezorgde vakantie of heerlijk weekendje weg.

Compagnie het Zoute N.V.

Maatschappelijke zetel en administratie:

Prins Filiplaan 53
8300 Knokke-Heist

T: +32 50 62.11.11 F: +32 50 60.04.73

E: cie@zoute.be

www.compagniezoute.be

Stuur ons een bericht

Vernieuwen