Te midden van de natuur

Les Avocettes

Schattige, perfect afgewerkte rijhuisjes waarvan 2 half-open, zeer rustig gelegen in het groen maar op wandelafstand van het strand en het commerciële centrum. 

Dit project is momenteel in volle voorbereiding. Meer informatie is dus nog niet beschikbaar. Zet u op de pré sales lijst door onderaan deze pagina het formulier in te vullen en u wordt bij start van de verkoop meteen op de hoogte gebracht.

De render is een impressie van het gebouw - onderhevig aan wijzigingen.

Locatie

Allée des Avocettes
Hardelot

Bekijk de ligging

Te koop

  • 0 % verkocht
  • 10 Woningen

Voorzieningen

  • Rustige ligging nabij het strand
  • Tot in de puntjes afgewerkt
Les Avocettes

+Bekijk

1 foto's

Les Avocettes

Ligging & omgeving Te midden van de natuur

Hardelot ligt aan de Franse Opaalkust, gekend om zijn natuur en ruige kustlijn. Op een 20-tal minuten van Le Touquet en Boulogne-sur-Mer ligt het badstadje centraal om tal van uitstappen te doen. Via de E40 geraak je vlot in Brugge, Gent, Antwerpen en Brussel. Ook Parijs en Rijsel zijn makkelijk te bereiken. Hardelot-Plage biedt maar liefst drie kilometer fijne zandstranden. Maar dat is niet alles: de groene omgeving met bossen en duinen is een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. De charmante dorpskern is gezellig en authentiek en bevindt zich op wandelafstand van jouw droomappartement

Compagnie het Zoute N.V.

Maatschappelijke zetel en administratie:

Prins Filiplaan 53
8300 Knokke-Heist

T: +32 50 62.11.11 F: +32 50 60.04.73

E: cie@zoute.be

www.compagniezoute.be

Stuur ons een bericht

Vernieuwen