Het hele jaar vakantie in de natuur

www.grooteduynen.eu
project de groote Duynen met hoge ramen en een witte gevel en gras op de voorgrond

Bouwen en wonen in een natuurgebied kan in Nederland nergens meer, tenzij we de natuur zelf maken! Dat is nu precies het concept van De Groote Duynen. Geen nieuw vakantiepark, maar een echt natuurgebied waarin de verblijfsfunctie op een bijna vanzelfsprekende wijze is opgenomen. Natuur en design vloeien naadloos in elkaar over. Licht, ruimte en kwaliteit komen op deze plek tot leven. En dat op wandelafstand van het prachtige Noordzeestrand en het Veerse Meer. De Groote Duyen is 21 hectare groot en bestaat volledig uit duingebied en waterpartijen.

Het landschap heeft een sterk natuurlijk karakter. Hierdoor heb je altijd het gevoel midden in de natuur te zijn. Het wordt een gevarieerd landschap, waarbij de duinsfeer de overhand heeft. Het ontwerp van het landschap en de architectuur van de woningen hangen in dit concept nauw samen. Het landschap wordt hiermee als het ware in de woningen binnengehaald.

Echt, puur en ongedwongen. De ingetogen luxe versterkt dit gevoel. Hier kun je jezelf zijn en op adem komen. Met de voeten in het zand, leven op het ritme van de getijden.

Locatie

Jacobadijk
Kamperland

Bekijk de ligging

Te koop

  • 100 % verkocht
  • 107 te koop

Voorzieningen

  • Tijdloos en minimalistisch architecturaal ontwerp van Bedaux De Brouwer
  • Keuze tussen 4-persoonsvilla, 6-persoonsvilla en 8-persoonsvilla
  • Keuze tussen duin- of watervilla op eigen kavel
  • Verkoop 3de fase
De Groote Duynen

+Bekijk

14 foto's

De Groote Duynen

+Bekijk

14 foto's

De Groote Duynen

+Bekijk

14 foto's

Groots Genieten Begint bij De Groote Duynen te Kamperland

De Groote Duynen

+Bekijk

14 foto's

De Groote Duynen

+Bekijk

14 foto's

De Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote DuynenDe Groote Duynen

Ligging & omgeving Hier kun je jezelf zijn en op adem komen

De Groote Duynen ligt op een prachtige locatie in Kamperland. Zoals u kan zien op de luchtfoto hiernaast, ligt het Noordzeestrand op wandelafstand. Juist naast het domein aan de westkant, ligt het uitgestrekte natuurgebied van de Schotsman, uitgevend op het Veerse Meer. Aan de zuidkant ligt het grootschalige open poldergebied met zijn vergezichten.

Kamperland staat bekend als een gastvrij dorp met veel winkeltjes en horeca. Alle nodige faciliteiten zijn hier aanwezig. Het is een plaats waar u zowel rustig kan vertoeven als sportieve dagen kan beleven. De Groote Duynen heeft een ideale ligging en is gemakkelijk bereikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan