Lichtinval en wijdse uitzichten op de groene omgeving

Orée Gardens

Orée Gardens is een stijlvol complex met 43 wooneenheden, in 6 bouwlagen. De oppervlakte per appartement varieert van ca. 70 tot 240m². Onder het gebouw bevinden zich individuele bergingen en 64 afzonderlijke parkingmogelijkheden. Elke woning beschikt over een ruim terras of een tuin.

Orée Gardens’ architectuur schenkt bijzondere aandacht aan: lichtinval, wijdse uitzichten op de groene omgeving, optimale ruimte invulling en veiligheid. 

De inrichting van uitzonderlijke kwaliteit, is het resultaat van onze samenwerking met binnenhuisarchitecten Delacroix & Friant. Dit staaltje sterke architectuur, schept een authentieke sfeer met hedendaags design en brengt tijdloze klassewoningen in rust en ruimte.

Locatie

Avenue de la Faisanderie
Sint-Pieters-Woluwe

Bekijk de ligging

Te koop

  • 43 appartementen
  • 100 % verkocht

Voorzieningen

  • Authentieke sfeer met hedendaags design
  • Lichtinval en wijdse uitzichten op de groene omgeving
  • Optimale ruimte invulling en veiligheid
  • Inrichting van uitzonderlijke kwaliteit
Orée Gardens

+Bekijk

10 foto's

Orée Gardens

+Bekijk

10 foto's

Orée Gardens

+Bekijk

10 foto's

Tijdloze klassewoningen in rust en ruimte

Orée Gardens

+Bekijk

10 foto's

Orée Gardens

+Bekijk

10 foto's

Orée GardensOrée GardensOrée GardensOrée GardensOrée GardensOrée GardensOrée GardensOrée GardensOrée GardensOrée Gardens

Ligging & omgeving Ideale kruisbestuiving tussen luxueus wonen en zorgeloos ontspannen

Voor wie op zoek is naar de ideale kruisbestuiving tussen luxueus wonen, zorgeloos ontspannen en comfortabel werken, is Orée Gardens met zijn uitzonderlijke ligging, aan de rand van het Zoniënwoud, de ideale woonplaats in onze hoofdstad.

In Stockel en Sint Aloysius valt heel wat te beleven, terwijl u in het uitbundige groen van Sint-Pieters-Woluwe ongedwongen tot rust komt. Met zijn ligging vlakbij de belangrijke verkeersassen en de luchthaven,  is het gebouw slechts een steenworp verwijderd van de ambassades en de Europese instellingen.

De sportievelingen kunnen terecht in het Royal Orée T.H.B. Deze exclusieve tennis- en hockeyclub en het Kasteel van Sint Anne, bevinden zich op wandelafstand van de appartementen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan