Knokke

Bruisende badstad met internationale aantrekkingskracht

Na het werk van 18 holes genieten in de Royal Zoute Golf Club? In het weekend uitblazen aan het strand? Of gewoon eens een middagje fietsen in de polders en het Zwin via het uitgebreide fietsknooppunt?

Wonen in Knokke, is kiezen voor levenskwaliteit.

De badstad barst van de energie en biedt jou als bewoner een waaier aan ontspanningsmogelijkheden. Gastronomie, mode, kunst, cultuur en waanzinnig mooie natuur. Op amper tien minuten fietsen van je woning opent zich een wereld aan opportuniteiten.

Knokke beschikt over meer dan zestig kunstgaleries en ook op andere plaatsen in de stad is er kunst te bewonderen: in het cultuurcentrum Scharpoord en het Casino bijvoorbeeld, maar evengoed op het strand, in de duinen of op elke hoek van de straat. Daarnaast is het winkelaanbod enorm veelzijdig. In de gouden shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan staan intieme boetiekjes naast exclusieve flagshipstores van de grootste internationale topmerken. Het leuke: zelfs op zon- en feestdagen zijn de meeste winkels open.

Een van de grote troeven van Knokke is het gigantisch aantal culinair voorzieningen. Knokke kan uitpakken met meer dan tweehonderd restaurants. In Boo Raan, Bartholomeus, Sel Gris en Cuines 33 dineer je zelfs op sterrenniveau. 

Deze badplaats is een waar paradijs voor fijnproevers. Of je nu op zoek bent naar klassieke smaken of juist avontuurlijke gerechten, Knokke-Heist heeft het allemaal.

Knokke-Heist is niet alleen een paradijs voor fijnproevers, maar ook voor natuurliefhebbers! De kustplaats biedt een prachtige mix van zee, strand en groene omgeving. Hier zijn enkele redenen waarom natuurliefhebbers Knokke-Heist zeker zullen waarderen. In het uitgestrekte natuurgebied van het Zwin Natuur Park kan je trekvogels spotten, wandelen langs de duinen, observatiepunten bezoeken en genieten van de rijke biodiversiteit. In het educatief centrum kan je meer leren over de flora en fauna van het Zwin-gebied. Er zijn educatieve tentoonstellingen en activiteiten voor alle leeftijden.

Daarnaast is het brede zandstrand van Knokke-Heist perfect voor ontspanning en lange wandelingen. Adem de frisse zeelucht in terwijl je uitkijkt over de Noordzee. Ideaal voor wandelaars en vogelspotters.

Knokke-Heist heeft ook goed onderhouden fietspaden die je langs de kust, door de duinen en het omliggende platteland voeren. Een geweldige manier om de natuur te verkennen.

Mag het nog iets actiever? Ga tijdens je vrije momenten of in het weekend tennissen of padel spelen in de Royal Zoute Tennis Club of je kan genieten van een golfpartij op één van de mooiste golfterreinen van Europa. Maak een ontspannen rit te paard langs het strand of door de natuur.

Knokke-Heist biedt een scala aan watersportactiviteiten voor iedereen die van het water houdt! Je kan er wakeboarden, waterskiën, kiten, wind- of golfsurfen in één van de vele watersportclubs.

Antwerpen

AIRrepublic

7Km

Antwerpen

Catamaran zeilschool De Zeemeeuw

6Km

Antwerpen

Brasserie LouLou

8Km

Antwerpen

Caricole

8Km

Antwerpen

Shortgolf Cadzand

8Km

Antwerpen

Moio Beach

9Km

Antwerpen

Tennis, badminton & squash bij De Sporthal

8Km

Antwerpen

Wellness bij Hotel & Spa Noordzee

7Km

Antwerpen

Pine House

7Km

Antwerpen

Pure C

7Km

Antwerpen

Royal Zoute Tennis Club

2Km

Antwerpen

Blinckaertduinbos

2Km

Antwerpen

Knokke Out

2Km

Antwerpen

CWART

2Km

Antwerpen

RBSC Duinbergen

1Km

Antwerpen

Charl's

2Km

Meer weten over onze projecten in Knokke?

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk.