Knokke

Bruisende badstad met internationale aantrekkingskracht

Na het werk van 18 holes genieten in de Royal Zoute Golf Club? In het weekend uitblazen aan het strand? Of gewoon eens een middagje fietsen in de polders en het Zwin via het uitgebreide fietsknooppunt?

Wonen in Knokke, is kiezen voor levenskwaliteit.

De badstad barst van de energie en biedt jou als bewoner een waaier aan ontspanningsmogelijkheden. Gastronomie, mode, kunst, cultuur en waanzinnig mooie natuur. Op amper tien minuten fietsen van je woning opent zich een wereld aan opportuniteiten.

Knokke beschikt over meer dan zestig kunstgaleries en ook op andere plaatsen in de stad is er kunst te bewonderen: in het cultuurcentrum Scharpoord en het Casino bijvoorbeeld, maar evengoed op het strand, in de duinen of op elke hoek van de straat. Daarnaast is het winkelaanbod enorm veelzijdig. In de gouden shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan staan intieme boetiekjes naast exclusieve flagshipstores van de grootste internationale topmerken. Het leuke: zelfs op zon- en feestdagen zijn de meeste winkels open.

Een van de grote troeven van Knokke is het gigantisch aantal culinair voorzieningen. Knokke kan uitpakken met meer dan tweehonderd restaurants. In Boo Raan, Bartholomeus en Cuines, 33 dineer je zelfs op sterrenniveau. En ook een bezoekje aan The Pharmacy loont meer dan de moeite. In deze speak easy bar serveren Jan Van Ongevalle en kroost de beste cocktails van het land, die reeds meerdere prijzen gewonnen hebben.

Zo levendig en energiek Knokke gewoonlijk is, zo stil en rustig kan het ook zijn. Nog geen kilometer van het centrum kan je onthaasten in uitgestrekte duinlandschappen, bossen en natuurgebieden. In het Zwin en de omliggende polders is het heerlijk fietsen en wandelen. Hier ben je echt één met de natuur.

Vanuit Knokke vertrekken verschillende fietsroutes. Mag het nog iets actiever? Ga tijdens je vrije momenten of in het weekend tennissen in de Royal Zoute Tennis Club, paardrijden op het strand of watersporten in een van de zes watersportclubs.

Antwerpen

AIRrepublic

7Km

Antwerpen

Catamaran zeilschool De Zeemeeuw

6Km

Antwerpen

Brasserie LouLou

8Km

Antwerpen

Caricole

8Km

Antwerpen

Shortgolf Cadzand

8Km

Antwerpen

Moio Beach

9Km

Antwerpen

Tennis, badminton & squash bij De Sporthal

8Km

Antwerpen

Wellness bij Hotel & Spa Noordzee

7Km

Antwerpen

Pine House

7Km

Antwerpen

Pure C

7Km

Antwerpen

Royal Zoute Tennis Club

2Km

Antwerpen

Blinckaertduinbos

2Km

Antwerpen

Knokke Out

2Km

Antwerpen

CWART

2Km

Antwerpen

RBSC Duinbergen

1Km

Antwerpen

Charl's

2Km

Meer weten over onze projecten in Knokke?

Laat je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk.