Welkom bij Compagnie het Zoute

Duinhof Noord

Duinhof Noord

Dynamisch genieten in Cadzand-Bad

Ontdek ons project Duinhof Noord
Cadzand

Cadzand

Groeidiamand aan de Zeeuwse kust

Leer Cadzand kennen
La Balade des Avocettes

La Balade des Avocettes

Oase van rust en groen te Hardelot

Maak kennis met La Balade des Avocettes
Hardelot

Hardelot

Waar zee en natuur elkaar ontmoeten

Ontdek deze parel aan de Franse kust
Kalvekeet

Kalvekeet

Jouw groene thuis aan de poort van Knokke

Ontdek wat Kalvekeet zo uniek maakt
Royal Zoute Golf Knokke

Royal Zoute Golf Knokke

Golfen in een prachtig landschap van dennen, meidoornhagen, zilverbekerken en populieren.

Ontdek de golf

Al meer dan 115 jaar
“Harmony in Living”
in Knokke en daarbuiten

Met een sterke, visionaire project- en landschapsarchitectuur transformeert Compagnie Het Zoute toplocaties tot prachtige woonplekken waar vrijetijdsvoorzieningen binnen handbereik zijn. Wij brengen art de vivre in Knokke, Cadzand, Hardelot en binnenkort in Kortrijk en elders.

Wij zijn Compagnie Het Zoute

Een vastgoedontwikkelaar met sterke wortels in Knokke en een duidelijke visie die teruggaat tot het allereerste urbanisatieplan van Knokke-Zoute. Op basis daarvan werd een verkaveling uitgetekend en werden stedenbouwkundige voorschriften opgesteld, een primeur voor die tijd. Het doel was eenduidig: de kwaliteit van de bouwwerken handhaven en een architecturale visie van ‘eenheid in verscheidenheid’ uitwerken en beschermen.

De typisch kronkelende paadjes en straten tussen de tuinen van de villa’s zijn daar onder andere een resultaat van.

Van bij het begin was er een bijzondere aandacht voor het recreatieve aspect. De golf en de tennis zijn ontwikkeld door de Compagnie en worden vandaag nog steeds door ons beheerd. Ook de mini-golf is eigendom van het bedrijf. Als Cadzand vandaag een prachtige jachthaven heeft, dan is dat mede aan de Compagnie te danken.

Wij creëren uitzonderlijke woonplaatsen. We zien onze projecten niet als een eerste verblijf of een buitenverblijf, het is de plaats waar je kan herbronnen, waar je energie vindt door rust, verbondenheid met de natuur, de omgeving en waar ontspanning vlakbij is. Een harmonieuze verwevenheid tussen wonen, natuur en ontspanning is wat onze projectontwikkelingen drijft. We overstijgen materiële luxe en zorgen voor rust, beleving, comfort en ontspanning.

Samengevat “Harmony in Living”.

Daarvoor staan we al ruim 115 jaar. Wij willen van betekenis zijn, niet enkel voor de wereld van vandaag, maar ook van morgen.

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek hoe we dit vertalen
in onze projecten

Kalvekeet

Knokke-Heist - België

Aan de ingang van Knokke ontluikt straks een bijzondere plek om te wonen. Een volledig autovrije parktuin met dertig woningen die zich nestelen tussen weelderig groen. In Kalvekeet is de natuur jouw thuis. Hier rijd je ondergronds naar je private parkeerplaats of garage die rechtstreeks toegang biedt tot je woonst. Een luxueus afgewerkt huis met een royaal privéterras en het park als tuin.

Duinhof Noord

Cadzand - Nederland

Aan de voet van de duinen, met de badstad aan je voeten. De ruimte en vrijheid om volledig tot rust te komen. Daar draait het in Duinhof Noord allemaal om. Hier herbron je in een prachtig afgewerkt luxeappartement aan de voet van de duinen in Cadzand. Op je terras geniet je tot ’s avonds laat van de gezonde zeelucht. Stap je buiten, dan kan je het strand zien en de zee ruiken. De natuur is overal en toch heb je het gezellige dorpsleven binnen handbereik. Vooraan grenst Duinhof Noord aan een charmant plein met veel beweging en terrasjes. Zo ervaar je het beste van twee werelden: de stilte van het Zeeuwse kustlandschap en de joie de vivre van een bruisende badplaats die toch heerlijk authentiek is gebleven.

La Balade des Avocettes

Hardelot - Frankrijk

La Balade des Avocettes is de perfecte uitvalsbasis om Hardelot en de bredere regio te ontdekken. Je vakantiewoning ligt in de Allée des Avocettes, een charmant en rustig doodlopend straatje, grotendeels omgeven door een golvend groen landschap.

De natuur is nadrukkelijk aanwezig, terwijl alle voorzieningen vlakbij zijn. De winkelstraten liggen op amper 350 m, het strand op nog geen 400 m.