Projecten per bestemming

Waar voel jij je goed?

Bestemmingen

Compagnie Het Zoute heeft een neus voor uitzonderlijke locaties en dat is al meermaals bewezen. Overal waar het voet aan wal zet, gebeurt er iets magisch. Met een sterke, visionaire project- en landschapsarchitectuur transformeert Compagnie Het Zoute toplocaties tot prachtige woonplekken.  Met welke bestemming kunnen we jou verleiden?

Cadzand

Rust en natuur op een zucht van Knokke

In Cadzand ontdek je een ander soort kust dan in België. Verwacht geen strandboulevard vol hoogbouw en souvenirwinkels, wel een charmant kustdorpje als het hart van een uitgestrekt en afwisselend duinlandschap. Je proeft er van de typische Zeeuwse tradities, cultuur en natuur.

Ontdek Cadzand

Hardelot

Een klein (sport) paradijs aan de Opaalkust

De badplaats Hardelot ligt aan de Franse Opaalkust, zeer geliefd bij natuurliefhebbers en bekend om zijn uitzonderlijke kustlijn. Hardelot-Plage biedt maar liefst drie kilometer fijne zandstranden. Op enkele passen van het strand kom je terecht in een groene omgeving.

Ontdek Hardelot

Knokke

Bruisende badstad met internationale aantrekkingskracht

Na het werk van 18 holes genieten in de Royal Zoute Golf Club? In het weekend uitblazen aan het strand? Of gewoon eens een middagje fietsen in de polders en het Zwin via het uitgebreide fietsknooppunt? Wonen in Knokke, is kiezen voor levenskwaliteit.

Ontdek Knokke
Loof Kortrijk

Kortrijk

Een bruisende stad omringd door geschiedenis, cultuur en groen.

Het project LOOF bevindt zich vlak bij de binnenstad van Kortrijk met al haar troeven, en toch in een groene en rustige woonomgeving. De straat is een belangrijke commerciële buurt die het centrum verbindt met Hoog-Kortrijk. Je vindt er een mooie mix van lokale winkels en zelfstandigen, de ideale bestemming dus voor wie op zoek is naar kwaliteit.

Ontdek Kortrijk