ontspanning
ontspanning
ontspanning
ontspanning
ontspanning
ontspanning
ontspanning
ontspanning
ontspanning

Duinhof Noord

Cadzand - Nederland

scroll down
houses 46
Vanaf € 494.999

Duinhof Noord

alt
alt

Aan de voet van de duinen, met de badstad aan je voeten

De ruimte en vrijheid om volledig tot rust te komen. Daar draait het in Duinhof Noord allemaal om. Hier herbron je in een prachtig afgewerkt luxeappartement aan de voet van de duinen in Cadzand. Op je terras geniet je tot ’s avonds laat van de gezonde zeelucht. Stap je buiten, dan kan je het strand zien en de zee ruiken. De natuur is overal en toch heb je het gezellige dorpsleven binnen handbereik. Vooraan grenst Duinhof Noord aan een charmant plein met veel beweging en terrasjes. Zo ervaar je het beste van twee werelden: de stilte van het Zeeuwse kustlandschap en de joie de vivre van een bruisende badplaats die toch heerlijk authentiek is gebleven.

Ontdek de regio

Cadzand

Rust en natuur op een zucht van Knokke

In Cadzand ontdek je een ander soort kust dan in België. Verwacht geen strandboulevard vol hoogbouw en souvenirwinkels, wel een charmant kustdorpje als het hart van een uitgestrekt en afwisselend duinlandschap. Je proeft er van de typische Zeeuwse tradities, cultuur en natuur. Tegelijk ervaar je een gezellige, levendige sfeer. Cadzand is volop in ontwikkeling en wordt steeds aantrekkelijker en completer. Laat je verwonderen door de jachthaven, het enorme culinaire aanbod of trek het prachtige Zeeuwse achterland in.

Droomligging, tussen duin en dorp

Je appartement is gelegen op een van de mooiste locaties van Cadzand: aan het oostelijke uiteinde van de bekende Boulevard de Wielingen, pal aan de duinen. Je voelt de rust en stilte van de glooiende natuur om je heen. Toch heb je de levendige dynamiek van de badstad gewoon binnen handbereik. Als je buiten stapt, loop je zo het strand op of de polders in. 

Het beste van twee werelden

Duinhof Noord is een van de laatste projecten aan de voet van de duinen. Je ervaart er de perfecte mix van verstilde natuurpracht en gezellige dorpsdrukte. Aan de ene kant ben je omringd door uitgestrekte polders en grillige duinlandschappen. Aan de andere kant ervaar je de gezellige energie van de badstad. Vooraan geeft het gebouw uit op een prachtig plein dat volop ontwikkeld wordt tot een bruisende ontmoetingsplek. Van daar sta je ook in een wip op de promenade en het strand. 

Alles in de buurt

Je bent overal dichtbij. In de directe buurt vind je heel wat winkels, cafés en restaurants met terrasjes. Absolute aanraders: strandbar Caricole en brasserie LouLou, die beide op amper 300m van je appartement liggen. De hele dag door ben je er welkom om iets te eten of drinken. Zin om actief te ontspannen? Op nog geen kilometer van Duinhof Noord bevinden zich squash- en tennisterreinen en een 9-holes shortgolf. 

Duinhof Noord combineert de gezellige energie van de badstad met de rustgevende anonimiteit van de natuur.

www.duinhofnoordcadzand.nl

Vooruitstrevende architectuur, met een typisch Zeeuws-Vlaams karakter

Duinhof Noord is een ontwerp van Arcas, een internationaal gerenommeerd architectenbureau met een inspirerende visie op de verdere ontwikkeling van de Zeeuwse kuststreek. De stijlvolle architectuur is volledig in harmonie met het dorp en duinlandschap. Het gebouw omarmt de natuur, de buurt en de zee. Op die manier ervaar je een weldadig gevoel van rust, ruimte en privacy in het kloppend hart van Cadzand. 

Kustarchitectuur als inspiratie

Duinhof Noord vormt een prachtige aanvulling op de authentieke uitstraling van Cadzand. De architectuur weerspiegelt het gezellige dorpskarakter, waardoor je op elk moment een relaxed en geborgen gevoel ervaart. Ontwerper Arcas koos voor een harmonieuze symbiose van twee bouwstijlen die je veel aantreft in de regio. De prominente klokgevels refereren aan de Kaaps-Hollandse stijl, die kenmerkend is voor Cadzand en omstreken. Daarnaast herken je Anglo-Normandische elementen die verwijzen naar de karakteristieke architectuur in Knokke-Zoute. Duinhof Noord krijgt zo een eigen, herkenbaar karakter, dat toch typisch is voor de buurt.  

Verankerd met het landschap

Royale terrassen en grote ramen versterken de rustgevende vakantiesfeer en zorgen voor extra belevingswaarde. Je appartement is zo ontworpen dat je maximaal verbonden bent met de buurt en het landschap. Afhankelijk van je appartementskeuze geniet je van mooie zichten op ofwel de zee, de duinen, de polders of het dorpsplein. 

Troeven opgesomd

alt

Topligging aan de voet van de duinen

alt

Aan prachtig plein dat volledig opgewaardeerd wordt

alt

Gerenommeerde architectenbureau Arcas

alt

Hoogstaande afwerkingsgraad en gebruik van topmaterialen

alt

Lichtrijke appartementen met ruime terrassen

Appartementen met royale terrassen en grote ramen die de rustgevende vakantiesfeer versterken en zorgen voor extra belevingswaarde.

 

 

 

Vier types appartementen, ingericht volgens jouw wensen

Je kan kiezen uit 46 appartementen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers en minstens één grote buitenruimte. Binnen geniet je van een uitzonderlijk ruimtegevoel, veel daglicht en verbluffende vergezichten over het landschap of dorp. Buiten op je terras ben je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat één met de Zeeuwse zeelucht.

ÉÉNSLPK. APPARTEMENTEN

70 m² - 77 m² + 1 badkamer

TWEESLPK. APPARTEMENTEN

70 m² - 102 m² + 2 badkamers

DRIESPLK. APPARTEMENTEN

93 m² - 117 m² + 2 badkamers

PENTHOUSE

158 m² + 2 badkamers

Locatie

Vlotte bereikbaarheid

Cadzand is de meest zuidelijke badplaats van Nederland. Het ligt in de uithoek van de provincie Zeeland vlakbij de Belgische grens. Je appartement zelf bevindt zich in Cadzand-Oost, dat je vlot bereikt met de wagen. Via de heraangelegde N61 en de gloednieuwe snelweg A11 ben je er vandaag nog sneller dan vroeger.

Ontdek de exacte ligging

Antwerpen

Rubens

8Km

Antwerpen

Le Boudin Sauvage

7Km

Antwerpen

Royal Zoute Tennis Club

6Km

Antwerpen

Tennis, badminton & squash bij De Sporthal

347m

Antwerpen

Boo Raan

8Km

Antwerpen

Lakeside Paradise

9Km

Antwerpen

AIRrepublic

1Km

Antwerpen

Minigolf Knokke

6Km

Antwerpen

Golden Buddha Knokke

9Km

Antwerpen

Caricole

60m

Antwerpen

Manège Ponderosa

8Km

Antwerpen

Cultureelcentrum Knokke-Heist

9Km

Antwerpen

Zwin Natuurpark

4Km

Antwerpen

Gellius

8Km

Antwerpen

Moio Beach

605m

Meer info? Surf naar duinhofnoordcadzand.nl

www.duinhofnoordcadzand.nl