ontspanning
ontspanning
ontspanning

Loof

Kortrijk - België

scroll down

Loof

alt
alt

Toekomstige ontwikkeling

LOOF is een gemengd project waar Kortrijkzanen zullen kunnen ontspannen, wonen en werken. Binnenkort zal je hier meer informatie vinden over de toekomstige ontwikkeling.

Onze Vlaamse centrumsteden hebben heel wat verouderde sites die het potentieel hebben om bruisende nieuwe woonwijken te worden. We zijn verheugd dat we met het bestuur van AZ Groeninge tot een overeenkomst zijn gekomen om deze site een nieuw leven te geven. Het is een toplocatie in een van de mooiste wijken van Kortrijk, met bovendien een prachtige parktuin die we in het project willen integreren.

Geplande lanceerdatum


Zet u op de pré sales lijst door onderaan deze pagina het formulier in te vullen en u wordt bij start van de verkoop meteen op de hoogte gebracht.

Schrijf me in

Ontdek de regio

Locatie

Ligging en omgeving

Ruimte, erfgoed en een buitengewoon strategische ligging. Het zijn maar enkele van de troeven die LOOF bijzonder maken.

De voormalige ziekenhuissite AZ Groeninge is vandaag nog een desolate plek, maar biedt enorm veel potentieel voor de toekomst. Wie aan de toekomst wil bouwen, moet vandaag beginnen. De site wordt in overleg met de stad getransformeerd tot LOOF: een gemengd project waar Kortrijkzanen zullen kunnen ontspannen, wonen en werken.

LOOF is centraal gelegen langsheen de Doorniksewijk, een drie kilometer lange as die de perfecte verbinding vormt tussen het centrum van de stad, de stationsomgeving en Hoog Kortrijk. Door die strategische ligging is de Doorniksewijk uitgegroeid tot een levendige invalsweg met een brede mix van stedelijke functies: wonen, gespecialiseerde kleinhandelszaken, horeca, kantoren, diensten,…

Ontdek de exacte ligging

Benieuwd naar alle troeven van dit project?

Neem contact met ons op!