Loof

Loof

Kortrijk - België

scroll down

Loof

alt

Een uitzonderlijk project in het hart van Kortrijk

LOOF onderscheidt zich als een buitengewoon project in het hart van Kortrijk. Uiteenlopende gebouwen, ontwikkeld in verschillende fasen en doordrenkt met een verfijnde en doordachte architectuur, vloeien naadloos over in de weelderige parktuin die het woondomein omringt.

Met enthousiasme introduceren we de residenties ‘Park Nolf’ en ‘Gloriëtte’, twee ongeëvenaarde residenties met elk hun karakteristieke kenmerken. Park Nolf bestaat uit grote en luxueuze parkappartementen, terwijl Gloriëtte compactere stadsappartementen omvat.

Blijf op de hoogte door je gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

 

Ontdek de regio

Kortrijk

Een bruisende stad omringd door geschiedenis, cultuur en groen.

Het project LOOF bevindt zich vlak bij de binnenstad van Kortrijk met al haar troeven, en toch in een groene en rustige woonomgeving. De straat is een belangrijke commerciële buurt die het centrum verbindt met Hoog-Kortrijk. Je vindt er een mooie mix van lokale winkels en zelfstandigen, de ideale bestemming dus voor wie op zoek is naar kwaliteit. 

Kies voor een verfijnde en doordachte architectuur

Dit project omarmt zowel binnen als buiten een verfijnde en doordachte architectuur, waarbij Italiaanse natuursteen de toon zet en het summum van wooncomfort wordt bereikt. De gigantische terrassen met dubbele oriëntatie zorgen voor een lichtrijk appartement en uitgestrekt uitzicht over het omringende landschap.

Elk gebouw is omhuld in een unieke, Italiaanse natuursteentint, zorgvuldig gekozen om elk gebouw zijn eigen karakter te geven. De doordachte en strakke architectuur van de gevels wordt naadloos vertaald naar het interieur

De appartementen beschikken over ruime terrassen van minimum 23 m², met een dubbele oriëntatie ontworpen voor maximale lichtinval en een eindeloos uitzicht. Dat is ideaal voor ontspanning in een rustige omgeving.

 

LOOF

Alles binnen jouw handbereik

LOOF bevindt zich op het kruispunt van de stijlvolle Doorniksewijk, de Loofstraat en de Wolvenstraat – en dat op slechts 1 km afstand van de Grote Markt, 800 m van het station en 100 m van de Delhaize. Om de hoek vind je al talrijke, lokale boetiekjes.

Zo bestaat de Doorniksewijk uit high-end voedingszaken, waaronder sterrenslagerij Atelier Dierendonck, patisserie Tartes de Françoise en chocolaterie Dumon. Alsook voor de sportievelingen situeren de recreatiedomeinen zich op een steenworp afstand: de tennis-, hockey en padelclub van Parc Saint-Georges bevinden zich op slechts 5 min. wandelen.

Benieuwd naar alle troeven van dit project?

Neem contact met ons op!