La Balade des Avocettes

Project in de kijker La Balade des Avocettes

Te koop

La Balade des Avocettes omvat tien koppelwoningen, elk voorzien van drie slaapkamers, een badkamer en een zuidwesten gerichte privétuin met terras.

Meer info
home slider La Balade des Avocettes

Duinhof Noord

Project in de kijker Duinhof Noord

Weldra in verkoop

Residentie Duinhof Noord is het laatste project aan de voet van de duin en is perfect gelegen aan het oostelijke uiteinde van de bekende Boulevard de Wielingen in het sterk opkomende en exclusieve Cadzand.

Meer info
home slider Duinhof Noord

Kalvekeet

Project in de kijker Kalvekeet

Weldra in verkoop

Wonen te Knokke in een autovrije parktuin, genieten van je huis met royale terrassen die opgaan in het groen met totale rust en privacy?

Dat is Kalvekeet, een nieuwe kijk op wonen.

Meer info
home slider Kalvekeet

Schuttershof

Project in de kijker Schuttershof

Thuiskomen in de natuur

Acht vrije bouwkavels in een tuinachtige setting, op een boogscheut van het geliefde Cadzand-Bad verrijst op een ruimtelijke locatie in Cadzand-Dorp op korte termijn een unieke woonwijk bestaande uit acht grote, vrije, bouwkavels.

Meer info
home slider Schuttershof

La Rive

Project in de kijker La Rive

PROJECT UITVERKOCHT

Kies voor een luxueus leven, in een elegant en prachtig appartement in Knokke. Het beste van de kust vindt u in Knokke. En het beste van Knokke ontdekt u in La Rive, het nieuwe luxeappartementencomplex vlakbij het Casino. Bovendien kan u bij La Rive opteren voor extra diensten naar wens. U vindt hier wat u altijd al heeft gewild: uitmuntendheid.

Meer info
home slider La Rive

Zwinduinen

Project in de kijker Zwinduinen

PROJECT UITVERKOCHT

Residentie Zwinduinen is een exclusieve villaresidentie met 4 standingvolle appartementen in de prestigieuze Camille Lemonnierlaan.

Meer info
home slider Zwinduinen
100 jaar compagnie

EEN REVOLUTIONAIRE KIJK OP DE RUIMTELIJKE ORDENING VAN HET ZOUTE

100 jaar compagnie ONTSTAANSGESCHIEDENIS

Op 1 mei 1908 sticht de familie Lippens de Compagnie Het Zoute. Diverse leden van deze familie behoren tot de oprichters.

De dagelijkse leiding is in handen van twee neven: Raymond en Maurice Lippens. De naam van de onderneming gaat terug naar een streekeigen naam, die rechtstreeks verwijst naar de schorren, namelijk een "zoute schorre".

Meer info