Oscar Wilde

Project in de kijker Oscar Wilde

Live! Live the wonderful life that is in you.

Tussen le Touquet en Boulogne-sur-mer ligt een parel verscholen. Deze charmante, authentieke en familiale badstad vormt de ideale locatie voor Oscar Wilde, een nieuwe realisatie van Compagnie Immobilière d'Hardelot. 

Meer info
home slider Oscar Wilde

Duinhof Noord

Project in de kijker Duinhof Noord

Residentie Duinhof Noord is het laatste project aan de voet van de duin en is perfect gelegen aan het oostelijke uiteinde van de bekende Boulevard de Wielingen in het sterk opkomende en exclusieve Cadzand.

Meer info
home slider Duinhof Noord

Autostaanplaats Strandresidentie

Project in de kijker Autostaanplaats Strandresidentie

Investeer. Koop nu in een garageplaats. Cadzand wint jaarlijks aan populariteit. Meer en meer mensen vinden hun weg naar Cadzand om een er weekendje te spenderen of om er hun verlof door te brengen. Schaarste aan staanplaatsen zal enkel toenemen. Autostaanplaatsen: vanaf 32.670€ incl BTW. Indien interesse, gelieve het formulier onderaan te vervolledigen.

Meer info
home slider Autostaanplaats Strandresidentie

De Branding

Project in de kijker De Branding

Puur zeegevoel, puur vrijheid

Laatste penthouse. Grijp uw kans!

Ruimte, rust en een buitengewone ligging. De luxueuze appartementen met zeezicht bevinden zich pal in de duinen van Cadzand. Een plek om helemaal tot rust te komen. Denk weidse vergezichten en een zilte zeebries...

 
 
 
Meer info
home slider De Branding

La Rive

Project in de kijker La Rive

Your life, your luxury

Kies voor een luxueus leven, in een elegant en prachtig appartement in Knokke. Het beste van de kust vindt u in Knokke. En het beste van Knokke ontdekt u in La Rive, het nieuwe luxeappartementencomplex vlakbij het Casino. Bovendien kan u bij La Rive opteren voor extra diensten naar wens. U vindt hier wat u altijd al heeft gewild: uitmuntendheid.

Meer info
home slider La Rive

Zwinduinen

Project in de kijker Zwinduinen

Knokke

Residentie Zwinduinen is een exclusieve villaresidentie met 4 standingvolle appartementen in de prestigieuze Camille Lemonnierlaan.

Meer info
home slider Zwinduinen
100 jaar compagnie

EEN REVOLUTIONAIRE KIJK OP DE RUIMTELIJKE ORDENING VAN HET ZOUTE

100 jaar compagnie ONTSTAANSGESCHIEDENIS

Op 1 mei 1908 sticht de familie Lippens de Compagnie Het Zoute. Diverse leden van deze familie behoren tot de oprichters.

De dagelijkse leiding is in handen van twee neven: Raymond en Maurice Lippens. De naam van de onderneming gaat terug naar een streekeigen naam, die rechtstreeks verwijst naar de schorren, namelijk een "zoute schorre".

Meer info