Your hotspot in your world

Project in de kijker La Rive

Your life, your luxury

Kies voor een luxueus leven, in een elegant en prachtig appartement in Knokke. Het beste van de kust vindt u in Knokke. En het beste van Knokke ontdekt u in La Rive, het nieuwe luxeappartementencomplex vlakbij het Casino. Bovendien kan u bij La Rive opteren voor extra diensten naar wens. U vindt hier wat u altijd al heeft gewild: uitmuntendheid.

Meer info
home slider La Rive

De Branding

Project in de kijker De Branding

Puur zeegevoel, puur vrijheid

Ruimte, rust en een buitengewone ligging. Het zijn maar enkele trouwen die De Branding bijzonder maken. De luxueuze appartementen met zeezicht bevinden zich pal in de duinen van Cadzand. Een plek om helemaal tot rust te komen. Denk weidse vergezichten en een zilte zeebries, en dat allemaal vanop je terras. Je kiest bewust voor de kalmte en anonimiteit van een onontgonnen parel aan zee. In Cadzand-Bad vind je de ideale mix tussen rust, natuur, vrijheid & savoir-vivre. De architectuur van De Branding is puur en stijlvol en doet daarmee zijn omgeving alle eer aan.

Meer info
home slider De Branding

Ruban Bleu Hardelot

Project in de kijker Ruban Bleu Hardelot

Nergens vind je de unieke combinatie tussen platteland en kust als in Hardelot. Het vormde de inspiratie voor de nieuwste realisatie van Compagnie Immobilière d’Hardelot, Ruban Bleu. Jouw droomappartement aan de Opaalkust. Hardelot
is een charmant kuststadje te midden van een indrukwekkend natuurgebied. Omgeven door zoveel natuurpracht en op 100 meter van de zee is Ruban Bleu een baken van rust. De ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten of uitstappen. Mooie, brede zandstranden nodigen uit tot heerlijke avondwandelingen. De natuur is hier op haar mooist en heeft zoveel te bieden. Op je grote terras heb je een eindeloos zicht op het binnenland. De pracht van de omgeving en het ruisen van de zee bezorgen je het ultieme vakantiegevoel.

 

Meer informatie? www.rubanbleu.eu

Meer info
home slider Ruban Bleu Hardelot

Bruisend Blankenberge

Project in de kijker The Pavilion

Het beste van twee werelden

Een prachtig appartement aan de kust. Geen typisch appartementsblok maar een beperkt aantal wooneenheden in een uitgestrekte tuin. Kwalitatieve materialen, een perfecte afwerkingsgraad. Grote raampartijen en een ruim terras waar je ten volle van de groene omgeving kunt genieten.

Een bruisende stad, de zee en tal van recreatiemogelijkheden op wandelafstand. Onbetaalbaar? Gelukkig niet.

Meer info
home slider The Pavilion
100 jaar compagnie

EEN REVOLUTIONAIRE KIJK OP DE RUIMTELIJKE ORDENING VAN HET ZOUTE

100 jaar compagnie ONTSTAANSGESCHIEDENIS

Op 1 mei 1908 sticht de familie Lippens de Compagnie Het Zoute. Diverse leden van deze familie behoren tot de oprichters.

De dagelijkse leiding is in handen van twee neven: Raymond en Maurice Lippens. De naam van de onderneming gaat terug naar een streekeigen naam, die rechtstreeks verwijst naar de schorren, namelijk een "zoute schorre".

Meer info
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan