La Rive

Project in de kijker La Rive

Your life, your luxury

Kies voor een luxueus leven, in een elegant en prachtig appartement in Knokke. Het beste van de kust vindt u in Knokke. En het beste van Knokke ontdekt u in La Rive, het nieuwe luxeappartementencomplex vlakbij het Casino. Bovendien kan u bij La Rive opteren voor extra diensten naar wens. U vindt hier wat u altijd al heeft gewild: uitmuntendheid.

Meer info
home slider La Rive

De Branding

Project in de kijker De Branding

Puur zeegevoel, puur vrijheid

Ruimte, rust en een buitengewone ligging. De luxueuze appartementen met zeezicht bevinden zich pal in de duinen van Cadzand. Een plek om helemaal tot rust te komen. Denk weidse vergezichten en een zilte zeebries...

Meer info
home slider De Branding

Ruban Bleu

Project in de kijker Ruban Bleu Hardelot

Where sea & nature meet

Nergens vind je de unieke combinatie tussen platteland en kust als in Hardelot. Het vormde de inspiratie voor de nieuwste realisatie van Compagnie Immobilière d’Hardelot, Ruban Bleu.

Meer info
home slider Ruban Bleu Hardelot
100 jaar compagnie

EEN REVOLUTIONAIRE KIJK OP DE RUIMTELIJKE ORDENING VAN HET ZOUTE

100 jaar compagnie ONTSTAANSGESCHIEDENIS

Op 1 mei 1908 sticht de familie Lippens de Compagnie Het Zoute. Diverse leden van deze familie behoren tot de oprichters.

De dagelijkse leiding is in handen van twee neven: Raymond en Maurice Lippens. De naam van de onderneming gaat terug naar een streekeigen naam, die rechtstreeks verwijst naar de schorren, namelijk een "zoute schorre".

Meer info
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan